Nejnovější recenze ze sekce Midi
- urcite cena
- je i verze se 61 klavesama
- celkem kvalitni za ty penize
- pro zacatecnika plne dostacujici
- zdarma software bitwig studio (zakladni verze)
- je to skladnejsi nez klasicke elektronicke piana
- v zakladni verzi bitwig studio pouze par nastroju
- pro vice nastroju je treba dokoupit dalsi pluginy..tim se vse prodrazi..a je asi lepsi zvolit el piano uz se softem
- bez pc si nezahrajete ale stim dotoho clovek jde..vyhodou je skladnost
- klavesy pri vetsim stisku mohou pri nahravani vnejsim mikrofonem cvakat
pro nekoho silnejsi odpor klaves...je pravda ze na zacatku to tuzsi bylo ale trosicku to hranim polevi..za malo penez hodne muziky....virtualni nastroje plugin se daji i sehnat zdarma ale clovek musi hledat na internetu free verze.pokud clovek nechce hledat da se i jednoduse na teto strance hrat online..nastoje tam jsou https://www.bandlab.com/
Native Instruments KOMPLETE KONTROL A61
Přidáno: 5. února 2022
(naposledy upraveno 15. února 2022)
Zakoupeno v DISK Multimedia, s.r.o.
- Kvalitní zpracování, klávesy nemají gumový chod jak u konkurence
- Malý displey
Vynikající klávesy, jednoduché ovládání, super práce s otočnými knoby. Klávesy chodí pěkně,jsou trošku hlučné, stejně jak tlačítka. Ale to mně zrovna nevadí.
splnil moje očekávání
Nemám žádné připomínky. Obsluha jednoduchá, možná bych uvítal ještě nějaký návod. Ne jen ten vytištěný na krabici. Ale to je maličkost.
Jediná vada je, že k produktu není český manuál. Moje požadavky na tento nástroj jsou plně vyhovující.
Mám dotaz. Dá se tento nástroj zapojit přímo do comba jako elektrická kytara? A když ano, tak jak? Předem děkuji za odpověď. Roubík
- kvalitni provedeni vyrobku
- s DAW funguje podle ocekavani
- pady-knoby-fadery je skvele je mit v kompaktnim kontroleru
- vsechny ovladaci prvky se dobre ovladaji, nechodi ani moc lehce ani moc ztezka
- fajn SW vybava u produktu
- libi se mi i podpora vyrobce po registraci, ktera je prehledne udelana a maji tam i postupy nastaveni pro ruzna SAW a SW
- Funguje i při připojení k mobilnímu telefonu s hudební aplikací, bez nutnosti připojení napájecího adaptéru.
- Dodávaný DAW software funguje i na starším počítači (Intel Core Duo, 4GB RAM).
- Klávesnice reaguje na rychlost úhozu.
- Mizerny software. Nektere odkazy na stazeni nefunguji. Jeden kvalitnejsi titul by byl lepsi.
Docela dobre klavesy. Klavir to sice neni, ale celkem to jde.
Kvalitní bezproblémový kontroler s možností nastavit si citlivost kláves dle vlastních potřeb. Příjemná hratelnost, lehké, malé, ale precizně zpracované klávesky - AKAI kvalita. Navíc aftertouch, arpeggiator. Pady také reagují citlivě a jdou nastavit dle potřeb. Napájení zvládá usb z mého MPC One a není třeba adaptér do zásuvky. Navíc vypadají pěkně. Dobrá koupě, cena ok. Mohu doporučit po všech stránkách.
Skvele zpracovany kontroler. Vyborne funguje s cubase. Mapovani VST, transport butony jsou pripraveny po zapojeni. Je to radost. Mozna jsem si preci jen mel poridit 61.
- super kvalita
- plno přidaného SW v ceně
Zatím je brzy na hodnocení, zdá se být celkem kvalitním.
Dobra cena
- malý
- hezký
- Velvet Hybrid vst plug-in
- joystick
- citlivost kláves
Budete používat pady? Opravdu vám nejde hlavně o klaviaturu? Tak si je kupte. Jinak bych se možná jinam (arturia minilab - s ableton lite a analog lab lite). Klávesy nejsou špatné, ale mají zvláštní citlivost, člověk na ně musí silou, aby hrály nahlas a jsou zároveň dost malé na trefování. Joystick je úplně nepoužitelný - technologie dobrá, ale změna hodnoty vertikální trasy se po použití joysticku dostane na nulu a musíte to ručně vrátit zpátky, takže tam tato funkce akorát překáží. Za zmínku ale určitě stojí Hybrid plug-in od Air, dobrý a přehledný synťák.
Malé klávesy. Tuhost tak akorát.
- Všechno jak to má být
- Po připojení na PC ožívá další rozměr tohoto nástroje
- Malé rozměry
- Display pro volby
- Za tuto cenu , super hračka
- Software pro PC , nesmyslné registrace a zdlouhavé instalace (ověřování) , bez internetu nespustíte
- Bez síťového adaptéru napájení
- Nemá midi konektory
Za mě : Palec nahoru - naprosto spokojen.
Zobrazuji 81 - 100 ze 416 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...21 Další »