Nejnovější recenze ze sekce Midi
- Dárek pro vnuka, snad se bude líbit a bude si ho užívat
- splňuje očekávání
- Jednoduché, funkční, nezabírá moc místa.
ještě jsem plně nevyzkoušel, ale doposud je vše o.k.
- dobré zpracování, hlavně jsem chtěl uspořit místo na stole
- Nevýhody- jako obvykle totální ignorace východních národů ve směru uživatelského manuálu, pouze anglicky pro opravdu lidi v tomto na 100 procent. registrace to samé, po hodině a půl a několika výzev jestli nejsem robot jsem to zaregistroval ale stažení slibovaného software jsem vzdal/mám pocit že se to stejně vstahuje na demo verze/ Jak říkám na můj styl práce s hudbou to ale nemá vliv
ok
Chtělo by to od výrobce podrobnější manuál.
- M-audio se již (konečně) naučilo vyrábět dobré klaviatury. V této cenové relaci se jedná o jednu s nejlepším feelingem.
Naprostá spokojenost
- Super hračka pro milovníky hudby
OK
- Neuveritelne nizka spotreba (ani iPad to neodmitne cele napajet)
- Nizka vaha (vyhoda pri cestovani)
- Je site na iPad (a sice ma proste slot, kam lze iPad postavit, ale i ta nizka spotreba apod )
- IPad nestahuje zadny driver aPod, staci jen propojit kabely a app uz hraje
- Trochu me zklamala klavesnice (4 klapky jsou docela hlucne, ostatni jsou OK)
Ja to pouzivam s iPad a app GarageBand. Ten je ted free. Tohle spojeni je to nejpohotovejsi midi, co znam (skoro jako keybord bez midi, ten totiz staci jenom zapnout a hrat) !
- Cool baby
- Все четко )
- Качественно
- téměř kompletně programovatelné intuitivní aplikací
- kompaktní velikost s přepínači oktáv
- bezdrátové připojení ke zdroji zvuku
- nehraje samo, protože je to controller
- aftertouch vyžaduje velmi silný stisk
- na můj vkus příliš krátký popruh v balení
Výhody dalece převažují nevýhody, protože ty jsou snadno řešitelné... Přestože na trhu existují keytary, které hrají samy (nejsou to jen controllery), tak jsem kvůli zmíněným výhodám koupil tento controller - po připojení k počítači může keytara znít úplně jakkoliv, bez omezení interní sadou zvuků (nebo stačí krabička PianoBox, nechcete-li sebou tahat počítač). Vibrato efekt na aftertouchi jsem si přeprogramoval na ribbon na krku nástroje. A popruh jsem si koupil jiný delší.
- Malé zařízení s řadou nastavení. Rozhodoval jsem se mezi jinými značkami, takhle vyhrála a jsem spokojen.
- Cena/Výkon
- Vzhled
- Nízká hmotnost
- Dodávaný software
- Dostatečně velké klávesy při malých celkových rozměrech keyboardu
- Průměrná odezva klaviatury (vykoupeno velmi nízkou hmotností)
- Tužší stisk klaviatury (mně vyhovuje).
- Dostačující ovládací prvky.
- D-Beam controller
- Klasický MIDI-Out výstup
- Černé klávesy jsou zaoblené a na můj vkus moc hladké. Často mi sklouznou při hraní prsty
- výborný poměr cena - výkon
- kvalitní provedení
- příjemná odezva kláves
- propojení s PC funguje perfektě
Určitě doporučuji nákup
Zobrazuji 41 - 60 ze 416 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...21 Další »