Nejnovější recenze ze sekce Midi
- Kvalita, cena, software
- Funguje, jak má
Spokojenost
Instalace softwaru příliš složitá (bez CZ jazykové podpory)
Po jejím zvládnutí a připojení keybordu k počítači není jasné jak zařídit aby zařízení vydávalo zvuky.
Zařízení jsem si pořídil za účelem kontrolního přehrávání
při psaní textů a akordů, tak abych nemusel odbíhat o PC
přes celý byt ke klavíru.
PS. Sofware pro úpravu zvuku vůbec nepotřebuji
Luboš
- Klaviatura přímo určená pro Boutique sérii, ideální pro programování či procházení zvuků, v nouzi i ke hraní.
- Kompaktní provedení, pro přenášení ve spojeném stavu s modulem lze sklopit do aretované vodorovné polohy. V podstatě lze nechat trvale spojené navždy.
- Pro hru v reálném čase budu raději používat externí MIDI klaviaturu...
- Vzhledem k provedení poměrně vysoká cena.
Vše funguje jak má, za tu cenu super
- Skladnost
- Plug and Play
Není potřeba nic instalovat, hned po připojení rozpoznána abletonem a vše funguje tak jak má.
- super stroj
- Dobrá spolupráce s win11, překvapivě dobrý dodávaný software.
- Kdo vyrůstal v 70 létech ocenění zvuky co přinesla digitální potopa
- Klávesnice není špatná,ale v této cenové kategorii už jsem hrál na lepší.asi daň za celkem bohaté soft.vybaveni.
Doporučuji
Parádní klaviatura, lepší než jsem čekal. kompatabilita s DAW funguje skvěle a přiložený software také nezarmoutil. Spokojenost.
- za málo peněz hodně muziky
- Fungujee přesně tak, jak jsem očekával. To mi stačí :-)
Znal jsem parametry předem, protože mám ve zvyku si před každým nákupem najít co nejvíc informací. A má očekávání naprosto splnil.
- jednoduché ovládání nástroje
Prima doplněk k DAW.
- Obchod neumožňuje osobní odběr.
Dětem vyhovuje klaviatura, a mě zase skvělé softwarové vybavení od výrobce, takže velká spokojenost.
Praktický pomocník pro práci s midi, pro mac je to v podstatě plug&play!
- Nejlepší podcast studio na trhu
Rodecaster je nejlepší podcast studio na trhu, umí naprosto vše co člověk potřebuje, pokud chce nahrát podcast.
- SUPER POMOCNÍK PRO HUDEBNÍ TVORBU :-)
V poměru cena / výkon je Rodecaster skvělý produkt. Díky procesoru vynikající zvuk, který se blíží profesionální úrovni. Slušné dílenské zpracování, jednoduché a intuitivní ovládání, v zásadě se dá v menu lehce orientovat i bez jakéhokoliv návodu. Snad jen škoda, že některá nastavení není možné měnit současně při zapnutém nahrávání, ale to je drobnost. Jedinou vadou tak vlastně jsou jen manuální šavle, ale za tuto cenu ani nic jiného nelze čekat. Takže vlastně cajk.
Zobrazuji 61 - 80 ze 416 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...21 Další »