Nejnovější recenze ze sekce Midi
- Odezva kláves i padů výborná
Jsou to mé první klávesy, takže nemám s čím srovnávat. Po dlouhém vybírání jsem zvolil M-audio a jsem nadšen. Teprve se s nimi seznamuji, ale první dojmy předčily očekávání. Uvidíme, jak dlouho vydrží, ale zatím jsem spokojen. Stažení a instalace přidaného software také bez problému.
- Výborně pracuje s programem Ableton
- Součástí produktu je i skvělá softwarová výbava v četně plné verze programu Analog Lab
- Jedinou nevýhodou je, že neexistuje (alespoň já na to nepřišel) možnost vypnutí. Musí se odpojit USB. Existuje možnost sleep módu, ale upřímně, u mně moc nefunguje (nějak odmítá do tohoto režimu přejít, netuším proč, ale to může nějaký problém jen u mě) a když přeci jen usne, stále lehce svítí displej.
Vše v pořádku
jednoduchý a dobrá cena
Native Instruments KOMPLETE KONTROL A49
Jirik.m
Přidáno: 1. ledna 2024
(naposledy upraveno 1. ledna 2024)
Zakoupeno v DISK Multimedia, s.r.o.
- Skvělá klavesnice
Příjemný kontroler, ale .. Dynamika klaviatury nic moc a Cubase 12 pro si ho nějak nedokáže zapamatovat. Pokaždé se započetím nového projektu musim znova nastavovat. Jinak provedení kvalitní.
- Neobsahuje potřebný SW,
Nemá Český návod k obsluze, neni tím kompletní
- Bezdrátové klávesy, žádné šňůry, a volný lightning na iPadu, super!
- s Korg Gadget na iPad dokonalá souhra
- Výborná vyvážená klaviatura Fatar
- Mnoho možností nastavení přes aplikaci SL Editor (ke stažení na stránkách Studiologicu)
- Relativně lehké
- V balení je pedál
- V MacOS posílá by default eventy po dvou kanálech a některé aplikace si na to stěžují.
Myslím, že jsem se zamiloval do Studiologicu a určitě buduu v budoucnu chtít prozkoumat i jejich další výrobky.
- Funguje s Garage Band na iPhone 15
- Funguje s Magix Music Maker
- Funguje s Ableton Live 11
Klávesy trochu lagují
Vše je v angličtině, Program se složité registruje,a o český manuál musíte požádat přes email.
StudioLogic SL73
Přidáno: 29. července 2023
(naposledy upraveno 29. července 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
- Kvalita za slušné peníze.
- Provedení super plus jeden plnohodnotný software plus pár demo na vyzkoušení
- Složitá registrace bez překladu v Edge /poprvé/ Podruhé jakžtakž. Uživatelský manuál jen v odborné angličtině takže jakoby jsme nebyli v EU/ Jiné jazyky jsou/
Zatím se spolu seznamujeme.
- totální vybavení ovládacími prvky
- lehký a pevný
- klaviatura méně komfortně hratelná u kloubů kláves
- Software zdarma
- Napájení bateriemi
- Kvalita MPC padů
- Kvalita klaviatury
- Citlivost kláves
Velmi nízká cena, software zdarma a MIDI kompatibilita jsou velmi pěkná lákadla, ale musíte vědět do čeho jdete.
Kvalita MPC padů je celkem nedostačující. Někdy zaregistrují input jako dva a přehrají zvuk dvakrát, někdy ho nezaregistrují vůbec i když ťuknete dost silně. Tím pádem se víc hodí na lehčí drumming v DAW než live finger drumming, protože v případě chyby můžete vše upravit. Možnost upravení citlivosti padů jsem v žádném přibaleném softwaru nezaregistroval.
Klávesy také nejsou úplně nejlepší. Velikost je dostačující, ale jejich taktilnost a citlivost jsou na tom dost podobně jako MPC pady s tím rozdílem, že nejdou tak jednoduše nastavit na full level.
Vystavěné zvuky stojí celkem za prd, ale jsou rozhodně malý bonus v tomhle balíčku převážně malých neštěstí. Aspoň můžete trénovat např. na cestách když úplně nevíte jak se s ovladačem pracuje.
Verdikt: Ideální budgetová možnost pro malé skladatele či začátečníky ve studiu. Jen se připravte na dost překážek které vám mohou toto jinak krásné hobby lehce znepříjemnit.
- Super kvalita za skělou cenu
- Kompaktnost, baterie, celkem slusna klaviatura
- Slabá nabídka zvuku a tragická nabídka podpory ke stazeni. Nehorázny reproduktor a celkově projev.
Neuveritelne otravna registrace radoby free Daws a software....milion registraci apod. To me fakt vytocilo. A dále budto mam spatny kus nebo nevim, ale vse je strasne potichy, jak samotne repro, tak i pripojeni pres jack do rozbocovace a samozrejme i do zvukovky. To same sluchatka. Jako MIDI asi poslouzi, tim padem nepotrebujete Play. U prvniho kusu mi to delalo uplne stejne. Reklamace prosla. Je to skoda, protoze takovydle klavesky mit po ruce neni uplne k zahozeni. Kazdopadne mam druhy kus a stejny problem. Jinak mechanicky jsou super. Nevim no, uz bych je nekoupil znova
- Velmi dobře vybavený sequencer
- Klávesnice s aftertouch
- Stav rotačních ovladačů (encoders) se zobrazí pouhým dotekem na knoflík
- Při výpadku napájení se ztratí vše, co není uloženo
- Aftertouch na bílých klávesách funguje uprostřed klávesy, na konci jen s velkou silou
- Zcela ignoruje (filtruje) MIDI povely na MIDI IN: Program Change (prvních 16 používá sám pro změnu Pattern) a většinu CC, kromě 1 (Volume) a 64 (Sustain Pedal)
Za tu cenu výborný nástroj, jen ta MIDI implementace mě vedla ke sníženému hodnocení. Chlubí se, že je to „standalone“ zařízení a nepotřebuje PC, ale ne všechny multitimbrální syntezátory umožňují nastavit patch ručně (např. elektronická piana Kawai), takže bez možnosti poslat Program Change máte smůlu. Pro většinu uživatelů patrně okrajová záležitost.
ok
Zobrazuji 21 - 40 ze 416 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...21 Další »